Beneficiile masajului de relaxare

Masajul de relaxare ajuta la eliminarea toxinelor din corpul uman si creeaza o stare de relaxare totala si profunda, imbunatatind circulatia limfatica si pe cea sanguina. In general, masajul de relaxare are un efect antistres.

Acest tip de masaj poate fi efectuat pe tot corpul, numindu-se masaj de relaxare total sau pe o zona a corpului uman, sub denumirea de masaj de relaxare partial si are drep scop principal relaxarea generala si inlaturarea oboselii. Masajul de relaxare trebuie realizat cu manevre lente, de intensitate redusa. De asemenea, orice masaj de relaxare trebuie asociat cu elemente de meloterapie si aromoterapie.

Efectele masajului de relaxare:
» stare de vitalitate si energizare
» imbunatateste circulatia sanguina si limfatica
» ajuta la eliminarea toxinelor din organism
» relaxeaza musculatura
» elimina oboseala accentuata
» creste elasticitatea pielii
» mentine o buna stare de sanatate
» ajuta la regenerarea tesuturilor

 


One comment

  1. Elisa spune:

    Felicitari pentru articol, dar foarte incomplet. Masajul de relaxare m-a ajutat in probleme mele cu depresia. Datorita unei perioade mai stresante din viata mea, am ajuns sa sufar de o depresie urata. Am incercat initial masajul reflexo dar nu am observat rezultate, asadar am trecut la cel de relaxare. Trebuie sa recunosc ca dupa 10 sedinte (atat mi-a recomandat o prietena care este specialista) ma simteam cu totul alt om. Am trecut cu bine peste perioada depresiva si anxiaosa. Fara niciun fel de pastile!

Lasa un comentariu