75 minute - 175 lei 90 minute - 199 lei

Descriere masaj

Componentele principale care definesc acest masaj sunt aromele ierburilor orientale și ale uleiurilor esențiale, pietricelele din Himalaya și sărurile din Marea Moartă amestecate perfect în săculeți încălziți.

Originar din cultura indiană, masajul are ca efect terapeutic tratarea diverselor probleme ale trupului prin combinarea plantelor, căldurii și masajului.

Tehnica de realizare a masajului

Masajul se realizează cu ajutorul a patru bocceluțe, săculeți, al cărui conținut este realizat din ierburi orientale, pietricele de Himalaya și săruri din Marea Moartă, care se folosesc alternativ, în perechi de câte două.
Terapia începe prin masarea ușoară a întregului corp cu uleiuri aromatice și se continuă prin masajul cu doi săculeți fierbinți. În același timp ceilalți doi săculeți stau în uleiul aromatic încălzit. Cei 4 săculeți sunt folosiți prin rotație pe toată durata terapiei.
Săculeții sunt ținuți și încălziți în uleiuri aromatice a căror temperatură poate ajunge până la 100 grade Celsius.
Folosirea săculeților încălziți în cadrul masajului au rolul de a îmbunătăți circulația sanguină și limfatică la nivelul mușchilor și articulațiilor.
Pe toată durata acestui ritual jumătatea inferioară a gambei și plantă (labă piciorului) vor fi ‘scăldate’ în uleiuri esențiale drenate pentru a îndepărta senzația de ‘picioare umflate și obosite’, cu scopul final de a aduce mintea și corpul în armonia unui răsfăț relaxant.

Beneficii masaj

  • La nivel mental acest masaj induce starea de echilibru la nivel energetic
  • La nivel fizic reprezintă un tratament energizant, exfoliant, recomandat în special persoanelor care acuză o stare de oboseală cronică, stimulează fluxul veno-limfatic și îmbunătățește metabolismul celular
  • Masajul conferă elasticitate și luminozitate pielii prin efectul său detoxifiant și anticelulitic. De asemenea, conferă mobilitate încheieturilor, ameliorează durerile reumatice prin alternanța uleiurilor calde cu efectele vindecătoare ale ierburilor orientale aplicate prin manevre de masaj specifice
  • Foarte important de menționat este ca Masajul cu Ierburi Orientale este singurul masaj care îmbina perfect efectele masajului de relaxare cu cele fitoterapeutice ale plantelor orientale