60 minute - 149 lei 90 minute - 175 lei

Descriere masaj

‘Lomi lomi’ în limba hawaiiană înseamnă masaj. Această tehnică de masaj este folosită din timpuri străvechi în scop de reechilibrare energetică a corpului, unde în filosofia hawaiiană este regăsită sub denumirea de Huna. Hawaiienii spun că circulația energetică se poate bloca atunci când o credință, o filosofie, o emoție, tensionează și stopează căile de acces ale energiei în corp. De aceea ‘lomi lomi’ ajută la eliberarea blocajelor create, fluidizând circulația sângelui și indirect a energiei. Cu alte cuvinte vindecarea este la nivel fizic, dar, cel mai important, stimulează vindecarea la nivel mental, emoțional și sentimental.

Tehnica de masaj ‘lomi lomi’ se realizează prin folosirea, în mișcări lungi și continue a antebrațelor, coatelor și mâinilor. ‘Deep tissue’ este una dintre noutățile din tehnicile de masaj, care se bazează pe aplicarea de presiuni în straturile profunde ale țesutului muscular, în lungul dar și contra fibrelor musculare, ușurând astfel eliminarea toxinelor din organism precum și decontracturarea musculaturii suprasolicitate/încordate. Combinând cele două tipuri de masaj se crează, de fapt, o terapie care se focusează pe realinierea straturilor profunde ale mușchilor și țesutului conjunctiv. Spre deosebire de masajul de relaxare, masajul profund este concentrat pe o anumită zonă tensionată cronic și contractată.

Beneficii masaj

  • Masajul Hawaiian ameliorează circulația sanguină și limfatică ceea ce determină eliminarea toxinelor din organism, eliminarea tensiunilor și stresului și având ca rezultat final o vindecare la nivel mental prin realimentarea cu energie a organismului, culminând cu o stare generală de bine
  • De asemenea, favorizează și grăbește recuperarea după suprasolicitarea sportivă sau după operații
  • La nivel fizic masajul este recomandat pentru durerile cronice de spate, umeri sau gât, pentru spasmele musculare și mobilitatea limitată – cum ar spune o vorbă românească ‘gât înțepenit, dar și pentru recuperarea rapidă în urma suprasolicitărilor sportive sau a operațiilor
  • Foarte important de știut este că acest masaj, spre deosebire de alte masaje de relaxare, previne fibromialgia. Poate nu mulți cunosc dar fibromialgia este definită drept o boală psihologică datorită absenței semnelor clinice la examenul fizic și a testelor de laborator și imagistice. Astăzi este considerată o afecțiune neurosenzorială caracterizată de anomaliile sistemului nervos central în procesarea durerii. Pe scurt, această boală se poate suprapune parțial peste oboseala cronică, migrene, dureri regionale cronice, etc.