Tot ce nu stiai despre masajul cu bete de bambus

Esti in cautarea unei metode rapide si eficiente de a scapa de celulita dar in acelasi timp sa te relaxezi? Ei bine, spamasaj.ro iti recomanda masajul cu bete de bambus. Acest tip de masaj revolutionar este de doua ori mai eficient decat masajul obisnuit, tonifiaza musculatura, ridica fesele, reda elasticitatea pielii, stimuleaza sistemul limfatic si imbunatateste circulatia sangvina. Acest tip de masaj este recomandat si barbatilor, in special sportivilor, datorita stimularii musculaturii.

In plus, aceasta terapie moderna de relaxare si combate starea de epuizare care te impiedica sa iti desfasori activitatea in parametri normali.

Pentru asiatici, bambusul reprezinta o planta exceptionala ce stimuleaza fericirea, sanatatea, linistea si alinarea. Masajul cu bambus este mai profund decat un masaj traditional si se realizeaza cu ajutorul betelor de bambus de diferite dimensiuni. Tijele de bambus sunt asemanatoare trestiei, dar au o circumferinta mai mare, fiind suple, dar si robuste, acestea reprezinta un accesoriu perfect pentru masaj, pentru ca accentueaza puterea miscarilor efectuate de  catre terapeut. Bambusul reprezinta un material pe cat de usor si flexibil, pe atat de ferm, ceea ce face ca betele de bambus sa fie simple de manipulat, fiind special netezite si au diverse dimensiuni pentru a putea fi folosite la masarea diferitor parti ale corpului. De exemplu pentru masarea spatelui se utilizeaza un bat mare, pentru picioare, abdomen si brate se folosesc doua bete medii, iar pentru fata doua bete foarte mici de bambus. Masajul cu bete de bambus se realizeaza astfel: se unge cu ulei zona ce trebuie masata, apoi cu ajutorul batului de bambus se aplica o tehnica diferita de celelalte folosite in masaj si anume miscari de rotire – alunecare, realizate din incheietura mainii. Prin miscarile rulate suprafata corpului este drenata, iar toxinele sunt eliminate, dispar micro si macro nodulii celulitici, iar prin miscarile de presiune tonifiaza si relaxeaza muschii. Acest masaj produce senzatii variate ce nu pot fi inlocuite de nici o alta terapie, avand o textura si o duritate diferita, producand un efect specific asupra corpului.

Beneficiile masajului cu betele de bambus:
Combaterea celulitei.
Tonifierea musculaturii.
Stimularea sistemului limfatic si a circulatiei.
Detoxifierea organismului.
Modelarea armonioasa a corpului.
Alungarea oboselii.
Detensionarea musculaturii.

Vrei sa incerci si tu? Suna si programeaza-te: 0734 784 069


Lasa un comentariu