Totul despre Tim Tam Power Massager

TimTam Percussion Massager combină frecvența si amplitudinea într-o unitate portabilă care oferă un masaj profund pentru țesuturi pentru a ușura durerea și disconfortul. Clienților le place să apeleze la mini terapia cu TimTam, iar de acum o poți încerca și tu 🙂

Nu este suficient să ne torturăm zi de zi cu aparate care ne fac pur sși simplu mai mult rău decât bine, inginerii au dezvoltat instrumente pentru special concepute pentru noi. Acum nu mai trebuie doar să înduram masochismul la sala de sport, ne „recuperăm” cu ajutorul dispozitivului TimTam.

Se poate părea că piața este prea saturată de aceste dispozitive de tortură, adică „instrumente de recuperare”, dar pe măsură ce înțelegem mai bine procesul de recuperare și cum se raportează la răspunsurile fiziologice din post-antrenament, devine clar ca acesta este un rău necesar pentru a combate disconfortul.

Mișcarea vibrată pe care acesta o produce poate fi liniștitoare, crește fluxul de sânge, scade acumularea de acid lactic și reduce durerea musculară. Amplitudinea superioară sau distanța de deplasare a capului de percuție generează o intensitate mai mare în fiecare punct în care capul intră în contact cu corpul și cu până la 2500 RPM pentru Tim Tam.

La prima vedere, masina TimTam Power arată exact ca un ferăstrău cu acumulator fără fir cu un cap articulat. Unitatea portabilă are aproximativ aceeași dimensiune și greutatea unui ferăstrău tradițional, dar dacă este alimentat de bateria litiu-ion 12V, instrumentul poate fi incredibil de convenabil pentru masajul la domiciliu sau la birou.


Lasa un comentariu